Logo Pic
venember83 2022. június 26.

Megvan Di María, Zaniolo a következő?

zaniolo_nicolo_labdat_hajszol.JPGA Sky Sport friss hírei szerint a Juventus soha nem adta fel a harcot Ángel Di María aláírásáért, nem volt semmilyen ultimátum, és a vezetőség sem unta meg a várakozást az argentin játékos válaszára.

Gianluca Di Marzio szerint az elmúlt órákban a Juventus mindent egy lapra tett az argentin játékos megszerzéséért, pozitív jelek érkeztek, és jelenleg is zajlik a tárgyalás az ügylet végső részletei tekintetében.

Ekrem Konur még tovább ment, és arról számolt be, hogy megszületett a megegyezés, Ángel Di María a Juventushoz igazol.

Fabrizio Romano is hasonló értesüléseket osztott meg, a Juventus vezetősége közvetlen kapcsolatban van a játékos képviselőivel, és a támadó elsődleges célpont volt Paul Pogba megszerzését követően. A Juventus továbbra is törekszik az ügylet lezárására, és várakozik a végső zöld jelzésre.

Fabiana Della Valle, a La Gazzetta dello Sport újságírója úgy tudja, hogy Ángel Di María a Juventust választotta, és az utolsó részletek megtárgyalása zajlik a végső megállapodás megkötése előtt.

Rudy Galetti a Juventus egy másik célpontjáról is beszámolt, az újságíró szerint az Öreg Hölgy képviselői kihagynak egyes lépéseket, hogy minél hamarabb megszerezzék Nicolò Zaniolót a Romától. Több fázisra bontott átigazolás várható, hasonlóan a Fiorentinával és Sassuolóval kötött megegyezésekhez Federico Chiesa és Manuel Locatelli kapcsán. Megközelítőleg 45 millió eurós ügyletre lehet számítani, rendkívül hamarosan fejlemények várhatók. Egyéb lapok játékosok bevonásáról írnak, Arthur Melo, Weston McKennie vagy Moise Kean kerülhet így a Romához.

A Tuttojuve beszámolt Nicolò Rovella helyzetéről, és a lap szerint a Juventus nem tud minden fiataljának játéklehetőséget biztosítani, így várhatóan Nicolò Rovella nem marad a keretben. A beszámoló szerint a Juventus kész elengedni őt kölcsönben vagy végleg, s több érdeklődő is felmerült a fiatal középpályás kapcsán.

A La Gazzetta dello Sport szerint a játékosért a Juventus megközelítőleg 20 millió eurót szeretne, s feltehetően a középpályás a Juventus keretében fog felkészülni a következő szezonra, azonban a legnagyobb esélye a maradásra Nicolò Fagiolinak és Fabio Mirettinek van.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 2 nap
Di Marzio: Allegri távozása biztos, csak a részletek kérdésesek
venember83 • 3 nap
Tudom, hogy beállt a Fidesz mögé, de olyan jó zenéi vannak!
RRRecorder • 30 nap
A Kádár-kocka
Kerek Bálint • 8 nap
Yıldız lehet a megújuló Juve arca
venember83 • 7 nap
Cikkek a címlapról
A lapátkerekes Gróf
A minap véletlenül vettem észre, hogy egy helyett két fehér hajószépség áll az Akadémia előtt a Dunaparton. Akkor az új (igazából nem az, járt már itt) jövevényről mutattam pár képet, most nézzük meg a régebb óta Budapesten dolgozót is: Az április 20-án megrendezett hajós kirajzáskor az Európa…
Kényelmesen Bárhová Tallpower V2400 Hordozható Töltőállomás Teszt
Ha szeretnénk mindig biztosítani az áramellátást különböző helyszíneken, függetlenül a tartózkodási helyünktől, akkor valószínűleg találkoztunk már a Power Station - hordozható töltőállomás - fogalmával. Ezek a töltőállomások 2022 után rendkívül népszerűvé váltak, mivel valós alternatívát…
>