Logo Pic
Apuleius 2022. augusztus 02.

A Juventus és a Barcelona Depay ügyében egyeztet

depay_memphis_barcelona.jpgA legújabb sajtóértesülések szerint egyre valószínűbb, hogy Memphis Depay elhagyja az FC Barcelonát, miközben a katalán klub, valamint a Juventus arról egyeztetnek, hogy a játékos miként csatlakozhat a zebramezesekhez, s felmerült egy kölcsönszerződés és kötelező vételi opció lehetősége is.

A támadó tavaly nyáron ingyen csatlakozott az FC Barcelonához, jelenlegi szerződése pedig 2023 nyaráig érvényes, azonban a klub nem szán neki szerepet a következő szezon csapatában.

Mindeközben a Juventus mindenképpen szeretne egy olyan támadót igazolni, aki képes lehet Dušan Vlahović tehermentesítésére és helyettesítésre, így fontos szempont a kiszemelt játékos sokoldalúsága.

A Mundo Deportivo állítása szerint a Juventus ott van Depay kérői között, azonban a megegyezés nem ígérkezik egyszerűnek, de megoldást jelenthet az a forgatókönyv, hogy a holland válogatott játékos előbb 2024-ig meghosszabbítja szerződését, majd kölcsönben a torinóiakhoz kerül, akik kötelezettséget vállalnak arra, hogy 2023 nyarán 20 millió euro fejében megvásárolják a játékjogát bizonyos előre rögzített feltételek teljesülése esetén.

Depay iránt a Juventuson kívül érdeklődést tanúsít a Manchester United, az Olympique Lyon, a Tottenham Hotspur, a Newcastle United és a PSG, azonban a spanyol forrás szerint pillanatnyilag az olasz klub számít a legfőbb esélyesnek.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Használt tárgyak, amikkel ma nagyot kaszálhat
drkardos • 1 nap
Akinek semmi sem drága
DDQ • 1 hónap
Nagy fagyasztott zöldborsó teszt
Linda Morvai • 5 nap
5 jel, hogy nem érdekelsz egy férfit
Life Advisor • 6 nap
Nagy instant tésztaleves teszt
Linda Morvai • 9 nap
Cikkek a címlapról
Hogyan kezdj neki az álláskeresésnek?
Nem érzed magad jól a jelenlegi munkahelyeden? Úgy érzed több van benned annál, mint amivel jelenleg foglalkozol? Vagy egyszerűen csak szükséged van egy kis környezetváltozásra, új kihívásra, de nem mersz/nem tudsz nekiugrani a konkrét teendőknek?Minden projekt első lépése a legnehezebb, és talán a…
Történelem és vizualitás. Negyedik rész
2022. augusztus 25–27. között rendezték meg a Hajnal István Kör Társadalomtörténeti Egyesület konferenciáját. Az idén 36. alkalommal sorra kerülő tudományos fórumnak a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola adott otthont. A konferencia helyszíne: a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola A Történelem és…
>