Logo Pic
Apuleius 2022. augusztus 02.

A Juventus és a Barcelona Depay ügyében egyeztet

depay_memphis_barcelona.jpgA legújabb sajtóértesülések szerint egyre valószínűbb, hogy Memphis Depay elhagyja az FC Barcelonát, miközben a katalán klub, valamint a Juventus arról egyeztetnek, hogy a játékos miként csatlakozhat a zebramezesekhez, s felmerült egy kölcsönszerződés és kötelező vételi opció lehetősége is.

A támadó tavaly nyáron ingyen csatlakozott az FC Barcelonához, jelenlegi szerződése pedig 2023 nyaráig érvényes, azonban a klub nem szán neki szerepet a következő szezon csapatában.

Mindeközben a Juventus mindenképpen szeretne egy olyan támadót igazolni, aki képes lehet Dušan Vlahović tehermentesítésére és helyettesítésre, így fontos szempont a kiszemelt játékos sokoldalúsága.

A Mundo Deportivo állítása szerint a Juventus ott van Depay kérői között, azonban a megegyezés nem ígérkezik egyszerűnek, de megoldást jelenthet az a forgatókönyv, hogy a holland válogatott játékos előbb 2024-ig meghosszabbítja szerződését, majd kölcsönben a torinóiakhoz kerül, akik kötelezettséget vállalnak arra, hogy 2023 nyarán 20 millió euro fejében megvásárolják a játékjogát bizonyos előre rögzített feltételek teljesülése esetén.

Depay iránt a Juventuson kívül érdeklődést tanúsít a Manchester United, az Olympique Lyon, a Tottenham Hotspur, a Newcastle United és a PSG, azonban a spanyol forrás szerint pillanatnyilag az olasz klub számít a legfőbb esélyesnek.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 3 nap
Di Marzio: Allegri távozása biztos, csak a részletek kérdésesek
venember83 • 4 nap
A Kádár-kocka
Kerek Bálint • 9 nap
A Cagliari elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Szele Tamás: Néhány keresetlen szó Bayer Zsoltról
Szele Tamás • 3 nap
Cikkek a címlapról
A két Derek, Donald Trump és a kéjsóvár szellem
Katie az idősödő (ne finomkodjunk: baromi idős) milliárdos üzletember, Scott kirakatfelesége. Noha több mint 30 év korkülönbség éktelenkedik köztük, a szerelmük nem is lehetne valódibb, és igencsak aktív életet élnek – ágyban és azon kívül is. Egy szomorú napon azonban véget ér a paradicsominak vélt…
Széchényi Ferenc naplóbejegyzései és utolsó bécsi évei. Első rész
1754. április 28-án született gróf Széchényi Ferenc, kora egyik leggazdagabb főura és legjelentősebb államférfija, nemzeti könyvtárunk megalapítója, a magyarországi kultúra egyik legbőkezűbb mecénása.  Czetter Sámuel: Gróf Széchényi Ferenc. Rézmetszet. In: Vályi András: Magyar Országnak leírása. 3.…
>