Logo Pic
venember83 2022. augusztus 03.

Ma egyeztet a vezetőség Allegrivel a mercato kapcsán

allegri_massimiliano_igazgatokkal.jpgAz amerikai felkészülési időszakot követően a Juventus folytatja a felkészülést a bajnokságra, melynek első meccsén, augusztus 15-én a Sassuolo látogat az Allianz Stadiumba. Augusztus elején a klub a mercatóra is komoly figyelmet fordít, hogy kiegészítse a Massimiliano Allegri számára rendelkezésre álló keretet.

Az alábbiakban Gianluca Di Marzio értesülései olvashatók a Juventus vezetősége és Massimiliano Allegri közötti várható egyeztetésről. A párbeszéd célja az átigazolási stratégia megtárgyalása, a felek a következő pár nap várható lépéseiről fognak dönteni.

A megbeszélés egyik sarkalatos pontja egy szélső szerződtetésének a kérdése, itt felmerülhet Filip Kostić, az Eintracht Frankfurt futballistája, akit továbbra is igen nagy figyelemmel követ a Juventus. Amennyiben érkezne a szerb játékos, Moise Kean maradhat Dušan Vlahović cseréjének. Egy másik opció olyan futballista érkezése, aki tud úgy szélsőt, mint csatárt játszani, ilyen futballista Anthony Martial és Giacomo Raspadori, utóbbiért pedig ma várható egyeztetés az ügynökökkkel.

A középpálya tekintetében is várhatóak fejlemények, különösen mivel döntés született Paul Pogba rehabilitációja tekintetében: a középpályás nemet mondott a műtétre, és öthetes konzervatív kezelés következik, az első pár hétben edzőtermi és uszodai munkával, majd később személyre szabott munkával a pályán.

Jelenleg úgy tűnik, hogy sem Nicolò Fagioliról, sem pedig Nicolò Rovelláról nem mondott le a klub és Massimiliano Allegri, így nem zárható ki, hogy mindkét futballista a Juventusnál kezdi meg a szezont. Ugyanakkor mindenképpen említést érdemel, hogy Nicolò Rovella iránt több klub is érdeklődést mutat, és kölcsönben vinné a középpályást a Monza és a Salernitana.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Használt tárgyak, amikkel ma nagyot kaszálhat
drkardos • 2 nap
Akinek semmi sem drága
DDQ • 1 hónap
Nagy fagyasztott zöldborsó teszt
Linda Morvai • 5 nap
5 jel, hogy nem érdekelsz egy férfit
Life Advisor • 6 nap
Nagy instant tésztaleves teszt
Linda Morvai • 9 nap
Cikkek a címlapról
A Szerelmesek-hídja, a legendás kutya és a szakócák - Miskolc belvárosának érdekességei
Folytatjuk Miskolc belvárosának felfedezését, ezúttal is különleges helyeket, emblematikus épületeket ismerhettek meg. Ezek között lesz a Szerelmesek-hídja, a Mancs-szobor, a Villanyrendőr és a Bársony-ház.     Szerelmesek hídja Magyarországon először Pécsett találkozhattunk a szerelmesek…
A bibliai elbeszélés világa
Új sorozatunkban Luciano Zappella biblikus írásait közöljük a narratív bibliaelemzésről. Az elbeszélés-technikára összpontosító új irodalmi elemzéssel bevezeti az olvasót „az elbeszélés világába” és bevonja annak értékrendszerébe. Az ötrészes sorozatban szóba kerülnek témák, műfajok, retorikai…
>