Logo Pic
Apuleius 2023. január 29.

A Monza elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgAz Atalanta elleni 3:3-as döntetlent követően a Juventus a Monza csapatát fogadja az Allianz Stadiumban, s be kell gyűjtenie mind a három pontot, ha el akarja kezdeni a felkapaszkodást a tabella középmezőnyéből. 

A két csapat nemrég az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében is találkozott egymással, akkor is Torinóban, s a mérkőzés a házigazda Juventus 2:1-es győzelmével zárult.

A Juventus keretében végre újra ott van Dušan Vlahović és visszatérése óta első alkalommal léphet pályára Paul Pogba, míg Mattia De Sciglio hosszú kihagyás után ismét bevetésre kész. A csapatból továbbra is hiányzik majd Leonardo Bonucci, Juan Cuadrado, Kaio Jorge és ezúttal izomproblémák miatt kimarad Federico Chiesa, ahogyan a távozó Weston McKennie is, aki hamarosan hivatalosan is a Leeds United játékosa lesz.

A 15:00-kor kezdődő mérkőzést a Sport 2 közvetíti élőben.

A Juventus 22 fős kerete a következő:

Kapusok: Szczęsny, Pinsoglio, Perin

Védők: De Sciglio, Bremer, Danilo, Alex Sandro, Gatti, Rugani

Középpályások: Locatelli, Pogba, Kostić, Miretti, Rabiot, Paredes, Fagioli

Támadók: Vlahović, Milik, Kean, Di María, Soulé, Iling-Junior

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 4 nap
Di Marzio: Allegri távozása biztos, csak a részletek kérdésesek
venember83 • 5 nap
A Kádár-kocka
Kerek Bálint • 10 nap
A Cagliari elleni mérkőzés
Apuleius • 8 nap
Szele Tamás: Néhány keresetlen szó Bayer Zsoltról
Szele Tamás • 4 nap
Cikkek a címlapról
Az ötödik generáció Prius már megengedheti magának
Amikor az első képek kijöttek az új Priusról, magamra haragítottam a lelkes fogyasztásbajnok közösséget azzal, hogy megemlítettem a koncepció trollkodási faktorát. Adott egy autó, amit generációk óta arról ismerünk, hogy mindenről megbízhatóan lehoz, ami szép, kellemes, izgató, kikapcsoló és…
Könyves Kálmán uralkodása
Könyves Kálmán 1095 és 1116 között uralkodott a középkori Magyar Királyságban. Érdekes jelzőjét a "könyves" kifejezést a korszakhoz képest szokatlan műveltsége okán kapta. Abban az időben ritkaságnak számított az írni - olvasni tudó, latinul beszélő koronás fő. Szent István sem volt írástudó ember,…
>