Logo Pic
Life Advisor 2023. január 10.

6 dolog, amit egy férfi csinál, ha őszintén szeret egy nőt

ferfi_oszinte_szeretet.jpgA férfiakat nehéz lehet megfejteni, különösen, ha szerelemről van szó, úgy értem, nehéz igazán megmondani, hogy valóban szeret-e téged. Azt persze mondhatja, hogy igen, szeret, de vajon komolyan gondolja? Ebben a posztban 6 olyan dolgot osztunk meg veletek, amelyek segítenek megfejteni, hogy egy férfi valóban szeret-e téged és szeretné-e látni, hogy a veled való kapcsolata növekszik, szemben egy olyan férfival, aki csak szórakozni akar veled.

1. Nyilvánosan "megmutat" téged

Ha egy férfi azt akarja, hogy te legyél a "titka" és nem hajlandó megjelenni veled a nyilvánosság előtt, az azt jelenti, hogy nem igazán szeret téged. Soha ne légy egyetlen férfi titka sem, kivéve, ha nem érdekel egy kapcsolat.

Egy férfi, aki őszintén szeret egy nőt, behozza őt a belső körébe, hogy találkozzon a barátaival, családjával és életének minden fontos személyével. Tehát, ha olyan férfival vagy együtt, aki ezt nem tudja megtenni, akkor érdemes megfontolnod, hogy inkább távol maradj ettől az illetőtől.

2. Áldozatokat hoz

Készen áll a párod arra, hogy áldozatokat hozzon a boldogságod biztosítása érdekében? A szerelem a kompromisszumokról szól és egy férfi, aki őszintén szeret téged, készségesen cselekedni fog, amikor csak szükséges, hogy többet tegyen azért, hogy boldoggá tegyen téged és a kapcsolatotok.

3. Törődik a szeretteiddel

Amikor egy férfi szeret téged, sok erőfeszítést tesz annak érdekében, hogy a családod és azok a dolgok, amelyek zavarnak, olyan dolgokká váljanak, amelyek neki is fontos.

Nem azt mondom, hogy párként, mindig a másik dolgával kell csak és kizárólagosan törődnöd, de a teljes közöny, nem jelent jót.

4. Elfogadja az életed ritmusát

Mindannyiunknak van egy ritmusa és ha egy férfi szeret, megpróbál ebbe beleilleszkedni vagy pedig talál egy olyan ritmust, ami mindkettőtöknek megfelel. Például, ha szeretsz munka előtt edzeni, azt mondhatja, hogy menjetek együtt edzeni reggel, mielőtt elkezditek a napotok, addig is együtt lesztek még.

5. Büszke az eredményeidre

Az a férfi, aki őszintén szeret téged, a legnagyobb rajongóddá és támogatóddá válik. Valóban, harcolni és vitatkozni fog bárki mással, aki megpróbál téged lebuktatni. Megünnepli a kis győzelmeiteket és arra ösztönöz, hogy jobb legyél.

Semmi sem hasonlítható ahhoz, amikor van egy támogató partnered, aki nagyra értékeli a teljesítményedet és úgy érzi, hogy te vagy a legjobb dolog, ami valaha történt vele.

6. Figyelmesen hallgat rád

Nos, tudom, hogy sok nő bűnös abban, hogy túl sokat beszél, annak ellenére, hogy ha egy férfi valóban szeret téged, akkor figyelni is fog akkor is, ha annak amit mondasz, nem sok értelme van.

Tehát, ha találsz egy férfit, aki figyel rád, akkor lehet, hogy találtál egy igazi társat. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

Vissza a címlapra
Life Advisor
A Life Advisor-nál abban segítünk neked, hogy megvalósíts és megteremts mindent, amire csak vágysz. Lehetetlen küldetésnek tartod? Tesztelj minket és bebizonyítjuk az ellenkezőjét.
Legjobban pörgő posztok
Nagy Húsvéti torma teszt
Linda Morvai • 2 nap
Az Étterem Hét közönségdíjas éttermei! - 2023. tavasz
Étterem kóstoló • 2 nap
Varga Mihály 800 milliós támogatást adott az üzletembernek, akitől a villáját vette
MerényiM • 8 nap
"A Gettó csirke a legkisebb szelete annak, aki vagyok" - Pogány Induló-interjú
soostamas • 4 nap
Szorult helyzetében az időt húzza Orbán Viktor
Trombitás Alfréd • 3 nap
Cikkek a címlapról
Főzelék bárca az V. kerületi Népházból II. rész
Előző bejegyzésünk a Népház 1911-ben átadott intézményét mutatta be. De vajon mit láthattunk volna, ha belépünk a népjóléti és közművelődési intézmény konyhájára? Hogyan próbálták megfékezni a tömegek nyomorát? Hogyan segítette elő az intézmény a közegészségügy fejlődését és miként gondoskodtak a…
Egy élet breviáriuma - Dáné Tiborról
  Egyik tanárom mesélte, hogy apósát, a közismert történészt, nem lehetett kiszólítani az írógép mögül. Annak már a kopogása is külön világot teremtett, s ha ehhez még hozzávesszük az öregúr eredendő szórakozottságát, akkor megértjük, miért kellett Andris bácsira valósággal rákiáltani, mire ő…
>