Logo Pic
Mayerné Répási Adrienn 2023. július 27.

Dajka Gábor: Online ​marketing & pszichológia

 

3129396.jpg

Számos marketing könyvet olvastam már, hogy a szövegírós munkámban naprakész legyek. A legtöbb a megszokott frázisokat puffogtatja és semmi újat nem tud nyújtani. Esetleg átmegy önmarketingbe, saját maga felmagasztalásba. Ez a kötet viszont szakított a hagyományos modellel és inkább erős, szakmai anyagot hozott össze. Kevésbé emészthető és borzasztóan tömény, de tele van hozzáadott értékkel, ötletekkel, fontos információkkal. 

Ismerd meg ügyfeleid lelkét a sikerért!

Nagyon klassz, hogy pszichológiával hozta össze a marketinget, hiszen az az alapja az eladásnak. Ha megértjük a vásárló működését, észjárását, mi hat rá, mivel lehet megfogni, mi a fájdalompontja, akkor sokkal könnyebben eladhatunk bármit. Tehát mi a kulcsa egy hatékony és sikeres marketingnek? A leginkább a pszichológia rejtelmeiben és az emberi gondolkodás mélyén található. Megismerve az emberek motivációit és reakcióit, a marketing valóban hatásossá válik. A jó marketing nemcsak figyelemfelkeltő, de érzelmeket mozgat meg, elgondolkodtat és cselekvésre ösztönöz. Ha mindezekre odafigyelsz, akkor sokkal könnyebb dolgod van. Gábor, a könyvében nagyon sok mankót ad hozzá.

Megmutatja, hogyan válaszd ki, ki az, akinek el tudod adni a terméked, szolgáltatásod. De azt is, hogy mikre figyelj a marketinged, a marketingstratégiád kidolgozásakor. Szemléltető példákkal, hatékonyságnövelő leírásokkal, grafikákkal teszi még jobban megjegyezhetővé. Igazán inspiráló könyv. Buzdít is azonnal különböző feladatok megoldására, saját magunk megismerésére, a márkánk kommunikációjára, brandépítésre, a Buyer Personánk, azaz mintavásárlónk körülhatárolására, különböző embertípusok, vásárlótípusok meghatározására és még számtalan körülmény megismerésére, megértésére. De formulákat is kapunk marketingszövegíráshoz, cél és piacmeghatározáshoz.

Nem számít, milyen vállalkozásod van, a marketing elengedhetetlen az elérésékhez, eladásokhoz. De hogyan lehet jól csinálni a marketinget? Olvasd el, Dajka Gábor, Pszichológia és az online marketing könyvének izgalmas világát, és fedezd fel az üzleti siker kulcsát! Lépj be a pszichológia rejtelmeibe és hozd létre a a könyv segítségével a saját, hatékony marketingkampányod!

A könyvet köszönöm Dajka Gábornak, az írónak! Rengeteg hasznos információval gazdagodtam általa. Itt tudjátok megrendelni, ha ti is kedvet kaptatok az elolvasásához: Dajka Gábor

Fülszöveg:

Dajka Gábor a Szakácsemlékek és az Én Megmondtam című műve után, ezúttal a marketing alapjairól írt könyvet, ami kifejezetten azoknak a mikrovállalkozóknak szól, akik Magyarországon szeretnének érvényesülni.
Azt vallja, hogy egy jó marketinges minimum egy önjelölt szociológus, amatőr pszichológus, és hobbi hadvezér egy személyben. Gábor ezt a három területet ötvözi a harmadik könyvében.
Az Online Marketing és Pszichológia című kiadása azoknak az érett és nyitott gondolkodású vállalkozóknak és marketingeseiknek szól, akik nem hisznek a szakmai titkokban. Azoknak, akik a marketing területén a kötelező dolgokon túl érteni akarják a manipuláció és a befolyásolás közti különbségeket, és a játszmák szintjén nem

Idézet:

0kihasználni akarják a célközönségüket.

Online Forgalomnövelő Marketing
206 oldal 
puhatáblás
ISBN: 9786158160612

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

Vissza a címlapra
ReAd-blog
Minden, ami nő, szépség, anya, gyermek, interjú, sport, könyv...
Legjobban pörgő posztok
Nagy gyümölcssaláta teszt
Linda Morvai • 7 nap
Miretti és Yıldız iránt érdeklődnek, Chiesáért kevésbé
venember83 • 5 nap
Huijsen és Soulé képviselői Giuntolival egyeztetnek a távozásról
venember83 • 3 nap
Herzogenaurachban folytatja a felkészülést a Juve
venember83 • 6 nap
Megháromszorozott bér és 10-es mez Yıldıznek?
venember83 • 9 nap
Cikkek a címlapról
Sophia Loren, a legszebb taxisofőr
Aurora, az egykori szállodai szobalány jelenleg taxisofőrként dolgozik, és egyedül neveli 11 éves kisfiát, Cirót. Ciro kétéves korában megvakult egy baleset következtében, Aurora azonban elhatározza, hogy addig nem nyugszik, amíg vissza nem adja valamiképp a fia látását. A remény akkor csillan fel…
Bonjour Paris!
Mit adtak nekünk a… franciák?! Baguette, croissant, quiche, croque-monsieur, brie, macaron, profiterol, soufflé, mousse, mille-feuille és a baba au rhum. Kell még folytatni a sort? Ezekről csakis egy dolog juthat még eszünkbe, a világhírű látványosságairól ismert Párizs! A Szajna-part Pont de Sully…
>