Logo Pic
srecorder 2022. november 03.

Idegösszeomlás a gazdag proli kerti partin – Klippremier! Ben T. Kadar: Noisy

ben-t-kadar-noisy.jpg

Ben T Kadar énekes-dalszerző-producer zenéje az utóbbi időben egy nyersebb, mocskosabb elektronikus pop hangzás felé ment el és ez alól a Noisy sem kivétel. A dalhoz egy hozzá illő klip is készült, melyben Ben egy gazdag proli kerti partit tart, vagyis tartana, mert közben mélyen legbelül épp idegösszeomlást kap a saját gondolataitól.

„Emlékszem, mielőtt elkezdtem írni a dalt, napokig ment a refrén a fejemben. Még a telefonomon is megvan valahol egy hangjegyzet, ahol annyit mormolok a telefonba, hogy noisy, noisy… Majd onnantól, hogy leültem megírni a dal alapját, a felvételeken és keverésen át egészen a klipfelvételig minden flottul ment. Azt érzem, ennek a dalnak el kellett készülnie, klipestül, mindenestül. Megjelenése óta az élő show-k zárószáma lett” – mondta Bence. „A klipet Balogh Botond vágta és rendezte, Márton Károly operatőrként vett részt a projektben, Nagy Adrián pedig ruhák, haj és smink fronton tette egybe a klip stílusát. A stáb nagyon köszöni a Cabbage Film Factory-nek a segítséget és a támogatást.”

A Ben T Kadar Kádár-Szabó Bence énekes-dalszerző, zenei producer és szinkronszínész szólóprojektje. Bencét ezen kívül a Seven Seconds In The Future egyik frontembereként és szinkronos munkássága miatt ismerheti a közönség. Korábban a Recorderen volt premierje Zomblaze-zel közös számának, az r&b-s Patiently-nek, és saját dalának, a lappangó mentális problémákról szóló, kényszerzubbonyos klippel megfejelt When There’s Nobody Leftnek is. Bence tagja volt annak a 37 szerzőnek, akik a Dalszerzők Napjára megírták annak idei himnuszát. Élőben ebben az évben a Művészetek Völgyében és az A38 és a Liveurope által szervezett Vibes koncertsorozaton lehetett találkozni, jövőre pedig a Campus Fesztiválon is megmutathatja magát a live act formációval.

 

Ben T Kadar a Facebookon.

Premier rovat cikkeinek megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

Vissza a címlapra
Recorder
A Recorder a jó popzene és a minőségi újságírás barátja. Informál, értékel, orientál, véleményt formál és szolgáltat. Célja, hogy meghatározó magyar nyelvű, független zenei weboldallá váljon.
Legjobban pörgő posztok
Célegyenesben Felipe Anderson szerződtetése
venember83 • 3 nap
Allegri: „Folytatjuk a pozitív sorozatunkat”
venember83 • 5 nap
Napi érdekes - 516
JTom • 5 nap
Yıldız lehet a megújuló Juve arca
venember83 • 2 nap
Ilyenek lesznek a legnépszerűbb konyhák az idén
Minden, ami lakásfelújítás • 1 hónap
Cikkek a címlapról
Mozgással így tehetünk sokat a visszér ellen
Hazánkban körülbelül 3,5 millió ember küzd visszérbetegséggel, ami kezeletlenül lábszárfekélyhez, akár trombózishoz (életet veszélyeztető állapothoz) is vezethet. Mit tehetünk a megelőzésért? Íme néhány jó tanács.
Egy új, vagány Audi A3: az allstreet
Teljesen új modell az Audi A3-család frissen fejlesztett markáns crossover-tagja, az A3 allstreet, amely utcai elnevezése ellenére karakteres offroad-megjelenésével, az A3 Sportback változatéhoz képest három centiméterrel megnövelt szabadmagasságával és megemelt üléspozíciójával a vezetés a…
>