Logo Pic
Szürkenyúl 2023. január 25.

Szabadságharc

Megy a tülekedés! Még nem eldöntött milyen gyarmat vagyunk, leszünk. Fő esélyesek között vannak a németek, a kínaiak, Korea, Japán. Trottyos szabadságharca ide, vagy oda, mi vagyunk a legtöbb ország által gyarmatosítani kívánt nemzet.orban_2_1.jpg


Az EU-ban Magyarországon épül a legtöbb akkumulátorgyár. Hála a rahedli környezetszennyező és a vízbázist mérhetetlenül kihasználó technológiának, hamarosan a világ legszennyezettebb országa leszünk. Az is leg, hogy a kormányt a legkevésbé sem érdekli állampolgárai véleménye! Közmeghallgatást vagy nem tartanak, vagy a népakaratot nem veszik figyelembe. Lásd többek között Debrecen, Iváncsa. Ez is szabadságharc, a kormány harca országa ellen!
Az sem kétséges, hogy ha így haladunk, már amennyire ez haladásnak tekinthető, nálunk lesz a legtöbb nemzetbeli rabszolga. Hozatja be a trottyos a sok vendégmunkást, letörve ezzel a hazai munkabéreket is, mélyszegénységben tartva saját állampolgárai százezreit!
Mindeközben ő és bandája költ a legtöbbet a bevándorlás elleni szabadságharcra.
Ha már itt tartunk, az sem mellékes, hogy az elmúlt tíz évben százalékos arányban Magyarországot hagyja el legtöbb állampolgára, hála a hazaáruló szabadságharcnak.  Közel egymillióan hagyták el Magyarországot az OECD becslése szerint. A portfolio.hu úgy tudja, 600 ezer magyar élhet jelenleg Európa más országaiban.
Az adatokból következően magyarok 6-10%-a a környező – haldokló kapitalista – országokba menekült élni és dolgozni, ott adózik!
Egy modern szabadságharchoz modern tájékoztatás tartozik! Ezért szeretett hazánkban külön minisztériuma van a hazugsággyártásnak. A hazaáruló kormány nem az ország fejlesztésére, a lakosság jólétére költ, hanem óriásplakátokon hirdeti, hogy jól élünk. Tízmilliárdok mennek el hazug propagandára, a kormány fényezésére. Hazug óriásplakátok erdőjében élünk. Aljas, nemzeti konzultációnak hazudott pártpropagandára fizetünk milliárdokat. A közmédiának csúfolt kanálisok szintén az agymosás színterei.
Drágáim, ha valami világméretű fellélegzést véltetek hallani, higgyetek a fületeknek! A világ keresztényei lélegeztek fel. Megtudták, nincs félnivalójuk, Magyarország megvédi őket. A pápához orvost kellett hívni, akkorát lélegzett. A mi kakadunk kijelentette, hogy a világ összes keresztényét megvédjük. Főleg szájjal, mert azzal ők a legnagyobb szabadságharcosok! Egyébként pedig nem keresztények ezek, csak álkeresztények, de leginkább horogkeresztények!
Nem azért mondom, de egyszer már, csak egy kicsit, bennünket is megvédhetnének, hiszen már az EU második legszegényebb helye Magyarország. 2021. évhez képest törünk felfelé, mint a huszár valaga, még egy-két év és koldusbottal üthetjük a bolgárok nyomát is! Na, persze érthető, hiszen sokba kerül egy szabadságharc, pláne, ha az hazaáruló.
2020-ban a nettó átlagkereset 4,6 százaléka volt a családi pótlék, ami azt jelenti, hogy alacsonyabb, mint az 50-es években volt. 2023-ban már elmondható, hogy a felszabadulás óta most a legrosszabb ez az arány!
Az átlagnyugdíj mértékét tekintve is jól állunk, már csak 4-5 országot kell lehagyjunk a kanyarban, hogy utolsók legyünk. Gondolom onnan akarunk majd előre sunnyogni, hogy megelőzzük a sógorokat.
Drága nyulacskáim, nem tudom figyeltétek-e, a trottyos szabadságharcos ga(rá)zdálkodása alatt a legek országa lettünk.
Az fentiekhez még néhány adalék:
Magyarország költ a legtöbbet külföldi templomok építésére felújítására, stadionépítésre és futballklubok támogatására.
Már nem sok hiányzik hozzá – az irány jó – hogy mi legyünk Európa legkorruptabb országa. Már csak a bolgárokat kell megelőznünk.
Nálunk emelkedtek legnagyobb arányban a képviselői, miniszteri (33%-kal!), államtitkári (52%-kal) miniszterelnöki (135%-kal) fizetések, ezzel együtt nekik van a legvastagabb bőr a képükön.
Inflációban is szinte verhetetlenek vagyunk! Az élelmiszer infláció nálunk a legnagyobb, tavaly októberben 43%-on állt, 10%-ot vertünk még a litvánokra is! A teljes inflációt tekintve Litvánia és Észtország egyellőre még előttünk jár, de már nem sokáig, üldözzük őket veszettül!
Az Unióban mi vásároljuk a legdrágábban az orosz gázt.
Az EU-ban mi vagyunk a legjobban eladósodva Kínának és az oroszoknak, ráadásul soha meg nem térülő beruházások kapcsán!
Sorolhatnám még, de hagyjuk! Illetve még egyet nem hagyhatok ki:
Mi magyarok vagyunk Európa leggyávább népe, mert mindezekre nincs semmilyen válaszunk!
Láthatjuk, a trottyos szabadságharca megbukott, az Unió leginkább nem kívánatos országa lettünk, a trottyosról és kormányáról már mindenki tudja, hogy korrupt gazemberek, épp ideje lenne már egy másik szabadságharcba, egy igaziba kezdeni!
Egy dolgot azonban nem árt tudni! Egy szabadságharcot nem kormányok szoktak vívni, hanem az elégedetlenkedők, a változást, fejlődést akarók vívják a tehetségtelen, népelnyomó, tolvaj hatalom ellen!

Vissza a címlapra
Senki nem bújhat el
A humor mindig ellenzéki! https://szurkenyul.hu/
Legjobban pörgő posztok
Nagy natúr camembert teszt
Linda Morvai • 10 nap
Agresti szerint a kupadöntő után várhatók konkrétumok Motta kapcsán
venember83 • 8 nap
A Milan elleni mérkőzés
venember83 • 6 nap
Di Marzio: „A Juve Allegri bevonása nélkül tervezi a nyarat”
venember83 • 5 nap
Agresti: Di Gregorio, Zirkzee és Greenwood valós célpont
venember83 • 3 nap
Cikkek a címlapról
MH Klapka György 1. Páncélosdandár Alakulat Nap 2024.
A Tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandár alakulat napján április 19-én Kétszázhatvan közkatona tett ünnepélyes esküt. Az MH Klapka György 1. Páncélosdandár címere (forrás:mh25.honvedseg.hu) A páncélos dandár sorakozója. 260 katona tett esküt. A fekete barett sapka a páncélos, a piros…
Meglepően olcsón kelt el a királynő egykori „Jaguarja”
Egy minap lezárult aukción 103,5 ezer fontért, azaz átszámítva nagyjából 47 millió forintért kelt el egy 2001-es évjáratú Daimler Majestic jármű, amely lényegében egy „újracímkézett” és némiképp átalakított Jaguar XJ luxusszedán. Mi ebben a nagy szám? – tehetné fel bárki a kérdést. Nos, ahogy az az…
>